Geninne made my day!

Geninne (12)

Astazi nu a fost o zi prea buna. Nu pentru ca e luni, nu pentru ca e frig, ci pentru ca nu m-am simtit suficient de activa si de creativa. Si pentru ca am una din acele zile in care ma macina gandurile negre, in care ma intreb pentru ce depun atata efort cu acest blog, pentru ce consum atat de mult timp, cand poate nimanui nu ii pasa si in ansamblu, conteaza prea putin. Stiu ca nu sunt un caz singular, ca majoritatea avem astfel de zile si astfel de ganduri, dar nu inseamna ca trec mai usor!

Geninne (7)

De obicei nu imi exprim foarte deschis sentimentele in mediul virtual, unde esti atat de vulnerabil in fata necunoscutilor, incat parca te lovesti cu capul de un zid imens. Dar blogul e personal, spune multe despre mine, deci ce sens are ascunderea vulnerabilitatii, nu e mai sincer sa te prezinti ca o persoana completa? Da, vreau ca blogul meu sa fie popular si apreciat, dar asta nu e tot. Fiecare articol, fiecare feedback sau mica imbunatatire imi da atat de multa satisfactie, incat motivatia devine destul de clara.

Geninne (10)

Azi am avut noroc, undeva in periplul meu virtual, am gasit ilustratiile realizate de Geninne si totul a fost bine! E minunat cand ziua se transforma complet cu ajutorul unui lucru frumos. Este ce aspir si eu sa realizez din cand in cand, impartasind cu voi o imagine, un gand sau o idee.

Geninne (2)

Geninne (4)

Geninne (1)

Geninne (6)

Geninne traieste in Mexic, are o familie completa (cu sot, copii, caine si tot ce trebuie) si este foarte fericita in studioul ei unde deseneaza ilustratii superbe cu pasari si alte minunatii. Are si un etsy shop, dar am nimerit exact cand l-a inchis pana la inceputul lui 2014. Nu-i nimic, sunt sigura ca pe blogul ei o sa gasiti destule lucruri dragute care sa va tina ocupati pana atunci. Geninne are si bunatati ce se pot descarca gratuit, daca inca nu v-am convins (eu deja am instalat un wallpaper simpatic)! Viata ei pare foarte senina si usoara, sunt sigura ca nu e chiar asa, dar ma inspira sa incerc sa fac mai mult, mai bine si, mai ales, ce imi place!

Geninne (9)

Geninne (14)

Geninne (13)

Geninne (15)

Imagini via: Geninne’s Art Blog2 responses to “Geninne made my day!”

  1. Cintia says:

    I love Geninne’s art as well thank you for sharing. Nice to meet you from your class BYW. xoxo
    Cintia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *