Etsy love: ornamente 3D din lemn

laser cut decorations (13)

De multe ori recunosc mana unui arhitect dintr-o privire. Cand ai ochiul exersat, e destul de usor. In plus, ma atrag intotdeauna ideile, obiectele, imaginile care se leaga printr-un fir invizibil, dar sesizabil, de arhitectura. La fel a fost si cu cei de la Chisel & Mouse si ale lor cladiri iconice micsorate la scara de bibelou.

laser cut decorations (3)

laser cut decorations (8)

Acum a venit randul lui Thomas Houha, arhitect pasionat de formele geometrice (care arhitect nu e asa?) si de machete (o alta trasatura comuna). Am descoperit decoratiunile lui pe etsy (da, stiu, petrec prea mult timp in fata monitorului!), unde are un magazin de machete 3D si cadouri, Thomas Houha Designs.

laser cut decorations (15)

laser cut decorations (10)

laser cut decorations (12)

laser cut decorations (9)

Ideile lui sunt transformate in realitate prin intermediul decuparii cu laser a modelului imaginat de Thomas dintr-un placaj de lemn. Mai departe, tine de tine! Adica, le poti comanda gata asamblate de pe etsy, sau poti sa alegi kit-ul de asamblare si sa te simti ca un copil cu un Lego nou!

laser cut decorations (7)

Pentru ca locuieste in Portland, Oregon, este de inteles ca a realizat si o superba colectie de machete ale podurilor orasului.

laser cut decorations

laser cut decorations (4)

Am pastrat preferata mea pentru final, stiu ca toti colegii mei arhitecti o sa inteleaga de ce zambesc cu gura pana la urechi cand vad… planseta in miniatura! Este ridicol de draguta! Nu-i asa ca v-ati dori-o de Craciun?

laser cut decorations (14)

Imagini via: Thomas Houha Designs @etsyLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *