O selectie de lustre retro

lustre (6)

Nu scriu articole sponsorizate… sau cel putin nu inca! Si daca voi scrie, in mod sigur voi anunta de la inceput. Azi vreau pur si simplu sa va arat cateva modele de lustre care imi plac, pentru ca am trecut de multe ori in amenajarile de interior prin etapa cautarii unor corpuri de iluminat frumoase, pe care nu le vezi in orice magazin de DIY din tara si in mai toate apartamentele si casele in care intri. Adica, ceva special!

lustre (23)

lustre (25)

lustre (9)

lustre (8)

Cred ca iar e vizibil un trend in preferintele mele… design retro, industrial, mid-century… e ok, sigur o sa va placa oricum! De ce? Pentru ca sunt simple si se potrivesc oriunde.

lustre (11)

lustre (26)

lustre (27)

lustre (1)

Din pacate, la noi oferta e inca slaba pe acest segment, modelele pe care le-am gasit sunt disponibile pe lightinthebox. Unii dintre noi stim deja site-ul, am auzit ca e un must see cand cauti rochie de mireasa! 😉 Pentru ca, asa cum am spus, nu este un articol sponsorizat, nu o sa ii laud pentru seriozitate, fiindca adevarul este ca nu am comandat niciodata de la ei pana acum!

lustre (22)

lustre (18)

lustre (20)

lustre (17)

Bun, imaginile sunt frumoase, preturile nu sunt exagerat de mari, dar chiar si eu ma intreb daca mai departe de atat totul decurge ok. Poate ma lamuriti voi. Ati avut vreo experienta cu lightinthebox? Cum a fost?

lustre (12)

lustre (13)

lustre (15)

lustre (2)

lustre (4)

lustre (21)

Imagini via: lightintheboxOne response to “O selectie de lustre retro”

  1. cristina says:

    Gorgeous! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *