Bijuterii boeme – Lux Divine

Lux Divine (2)

Povestea Jessicai si a bijuteriilor ei Lux Divine este frumoasa, surprinzatoare si se dezvaluie incet, intim, pentru cei care vor sa o descopere. Eu am descoperit-o intamplator, pe etsy, locul unde pasionatii de design si handmade gasesc mereu comori unice, dupa care suspina apoi luni intregi (cel putin eu asa fac).

Lux Divine (8)

Lux Divine (30)

Lux Divine (7)

Lux Divine (11)

Lux Divine (27)

Prima imagine care m-a oprit din rasfoit a fost a unei bratari cu cristale poliedrice. Nu pot sa explic reactia, dar sigur o stiti: vezi ceva care te atrage inexplicabil si trebuie sa afli mai mult! Gandul m-a dus catre mistic, natural si magic in acelasi timp… spiritul bijuteriilor este al unei creaturi boeme, suflet liber, femeie joviala si visatoare.

Lux Divine (18)

Lux Divine (20)

Lux Divine (19)

Apoi am vrut sa vad mai mult, am parcurs cu sete toate imaginile, descoperind alte si alte forme, culori, idei, toate speciale. Mi-ar fi placut sa le pot avea pe toate! Nu, nu exagerez. Sunt atrasa rar de bijuterii si, desi am destule, le port si mai rar. Dar Lux Divine se pare ca are ceva care mi se potriveste: personalitate!

Lux Divine (14)

Lux Divine (15)

Lux Divine (24)

Lux Divine (10)

Glamazoana! E cuvantul care imi vine in minte uitandu-ma la modelele ei, femei frumoase, puternice, romantice, reale! Poate din cauza asta ma identific atat de usor cu ele, reprezinta cel putin o parte a fiecareia dintre noi.

Lux Divine (1)

Lux Divine (16)

Lux Divine (17)

Lux Divine (22)

Cand am citit biografia Jessicai, mi-am dat seama imediat de ce am avut asemenea reactii: nascuta si crescuta pe tarmurile Californiei, e un adevarat copil al artelor. Creativitatea ii curge prin vene si pasiunea ei transpare din fiecare piesa. Face bijuterii de la 16 ani, o varsta la care majoritatea dintre noi suntem preocupate doar sa le purtam. A muncit mult, a studiat la Gemological Institute of America si rezultatele se vad.

Lux Divine (28)

Lux Divine (21)

Lux Divine (13)

Lux Divine (4)

Inspiratia Jessicai vine din natura: o fascineaza formarea pietrelor si mineralelor, alege personal fiecare piatra pe care o monteaza si inventeaza permanent noi moduri de a le evidentia frumusetea.

Lux Divine (9)

Lux Divine (25)

Lux Divine (12)

Pentru femeia boema care ii poarta bijuteriile, adica eu, tu sau ea (imi este clar ca ea insasi este exponentul perfect al publicului sau tinta) a facut si alte accesorii, pentu ca oricate bijuterii ai purta, iti trebuie intotdeauna si o geanta sau o pereche de cizme. 😉

Lux Divine (33)

Lux Divine (34)

Va las, simt nevoia sa mai visez putin pe etsy, poate sa imi fac si un wishlist! xo

Lux Divine (32)

Lux Divine (23)

Lux Divine (29)

Lux Divine (31)

Imagini via: Lux DivineLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *