M-am incurcat de to(r)t

tort (8)

Mi s-a intamplat – si nu o data – ca cei din jur sa imi uite onomastica sau chiar ziua de nastere, dar nu credeam ca o calc in propria strachina, ca sa zic asa. Sigur, nu e exact ziua mea, dar cum acest mic proiect e intr-un fel “copilul” meu si pana acum, singurul, am o responsabilitate fata de el! Nu il hranesc, nu il imbrac, dar il ingrijesc destul de des, il perii si il imbunatatesc si nu ar fi trebuit sa uit ca pe 15 iunie s-a implinit un an de blogging printre picaturi. Dar eu nici n-am observat! Eram la o nunta, ce-i drept, dar poate tocmai in acel context trebuia sa sarbatoresc, cu o felie de tort, 365 de zile in care – foarte important – nu am abandonat o activitate. Asa ca m-am gandit sa ii ofer acum dragului meu blog un tort, dar nu m-am putut decide care – nehotarare, clasic pentru mine! Si mai bine, ca sa ma ierte pentru memoria scura, ii ofer 25 de torturi, care mai de care… La multi ani, blogul meu drag!

tort (10)

tort (11)

tort (28)

tort (12)

tort (27)

tort (20)

Stiu ca la aniversari se fac recapitulari cu ce ai realizat si promisiuni cu ce va urma, asa ca o sa fiu si eu la fel de cheesy ca un cheese-cake delicios si o sa trec prin acest ritual. Pe scurt, intr-un an: am scris 170 de articole si le-am indragit pe toate; am prezentat doua Design Weeks, una din Bucuresti si cealalta din Viena; am incercat cateva retete; mi-am dat cu parerea despre moda; am dat cateva sfaturi de calatorie; am prelucrat mai multe imagini decat in toata viata mea de pana acum; am invatat cate ceva (inca prea putin) despre fotografie; mi-am testat talentul si cu unul, doua proiecte de DIY; v-am aratat cateva cladiri din Bucuresti pe care poate de acum incolo le veti vedea cu alti ochi; am avut privilegiul sa cunosc oameni noi si talentati si o parte sa imi devina prieteni. Am facut totul cu placere si asa va fi si de acum incolo! Nu a fost totul usor, de multe ori am avut momente in care nu aveam starea necesara sau timpul disponibil pentru a scrie ceva, dar am respirat adanc si mi-am zis “ok, incearca maine!”. Nu e usor nici sa incerci sa promovezi un blog de design interior in Romania, unde publicul e atras mult mai repede de subiecte ceva mai… mondene.

tort (9)

tort (7)

tort (2)

tort (19)

tort (13)

tort (25)

tort (17)

tort (24)

Ce urmeaza acum? Nu stiu, doar nu vad viitorul! Dar stiu ca o sa continui si, chiar daca lucrurile nu se misca prea repede, am satisfactia unui lucru care ma reprezinta in totalitate, pe care nu mi-l impune sau controleaza nimeni si din care invat in fiecare zi ceva nou. Restul… va fi sa fie! Si pentru ca atatea torturi nu se pot manca de unul singur, va invit sa le savuram impreuna. 😉

tort (15)

tort (3)

tort (14)

tort (21)

tort (26)

tort (18)

tort (1)

tort (6)

tort (5)

tort (23)

Imagini via: pinterest.com

 

 

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *