Hannah Stouffer illustration

Hannah illustration (15)

Hannah Stouffer e unul dintre acei artisti ale caror lucrari sigur le-ai vazut, dar nu stiai pana acum cine este autorul. Cand te gandesti la clienti ca Nike, Dior, Vans sau Disney, iti imaginezi probabil o persoana experimentata, foarte serioasa, poate putin agresiva pentru a avea succes in “industria artei”… dar cand o vezi, Hannah pare exact opusul.

Hannah illustration (1)

Hannah illustration (16)

Hannah illustration (12)

Hannah illustration (10)

Copilaria petrecuta in muntii din Aspen i-a influentat puternic lucrarile, majoritatea ilustrand, daca nu in prim plan, cel putin ca fundal sau elemente izolate, piscurile impadurite cu a caror imagine a crescut.

Hannah illustration (5)

Hannah illustration (14)

Hannah illustration (4)

Hannah illustration (13)

Ilustratiile Hannei sunt un amalgam de elemente suprapuse, un fel de caleidoscop in care se impletesc figuri de animale salbatice, siluete mistice si obiecte raspandite pe panza, suficient de provocatoare incat sa iti afecteze puternic emisfera dreapta a cerebelului. Si daca nu era de ajuns, culorile sunt alese perfect, nu ca sa exprime realitatea, pentru ca lumea imaginata de Hannah nu este una reala, ci pentru a te atrage permanent si iremediabil in cotloanele imaginatiei ei.

Hannah illustration (2)

Hannah illustration (3)

Expozitiile solo din galerii si muzee din toata lumea confirma statutul ei ca unul dintre ilustratorii marcanti ai generatiei, insa unul care nu s-a compromis pentru succesul comercial si, mai ales, nu a renuntat complet la penita si acuarela in favoarea artei digitale. Pentru mine, aceste caracteristici sunt esentiale, pastrand arta la nivel personal. Go Hannah! 😉

Hannah illustration (9)

Hannah illustration (6)

P.S. Hannah este prezenta cu lucrari si pe etsy, daca iti doresti neaparat sa ai pe perete una din ilustratiile ei.

Hannah illustration (7)

Hannah illustration (8)

Imagini via: hannahstoufferLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *