Aveti si pe gri? Le iau pe toate!

ikea gri (1)

Periodic, trec prin anumite faze de preferinte stilistice si cromatice… Casa mea este ilustrarea perfecta a perioadei alb-negru (nu spun ca s-a terminat, alb-negru e etern valabil), dar de ceva timp ma gasesc iremediabil atrasa de gri: gri-petrol, gri-sobolan, gri-cer-innorat… Daca vad ceva dragut, care in plus are culoarea gri, am o reactie incontrolabila si vreau neaparat sa il iau acasa. Dovada:

ikea gri (2)

Pentru ca soarta are un fin simt al ironiei, aflandu-ma in trecere pe la Ikea, sa iau un borcan cu ulei mineral pentru blatul de lemn din bucatarie (nu, nu m-am dus pentru faimosii hot-dogs), urmatoarea priveliste s-a aratat ochilor mei:

ikea gri (5)

ikea gri (4)

ikea gri (3)

Prima bucatarie gri, imediat cum urci scara rulanta

Oooo Ikea, ce ai facut? La mai putin de doi ani de cand ti-am trecut pragul entuziasmata, ca sa comand bucataria pe care (credeam) ca mi-am dorit-o toata viata (alb-negru bineinteles, cu blat de stejar), tu vii si arunci in calea mea o bucatarie… gri! Si frumoasa, pe deasupra! Chiar nu ai mila? Cum ma voi duce eu acum acasa, la bucataria mea, care va simti ca nu o mai iubesc ca inainte, pentru ca… te vreau pe tine!

ikea gri (7)

A doua bucatarie gri, putin mai departe

ikea gri (9)

Si un bufet gri, din lemn de pin, in zona de bucatarii

Evident, ar fi ridicol sa ma apuc sa schimb bucatariile ca pe pantofi, dar marele avantaj al bucatariilor Ikea, in afara de muuuultele accesorii si minuni de stocare si organizare (iata, mai jos, inca una din pozele mele nereusite cu telefonul… must learn), este faptul ca poti pastra dulapurile si schimba doar usile, reusind astfel sa obtii o bucatarie noua cu efort si cost destul de mic. Nu, nu o sa fac nici asta, dar poate va inspira pe voi…

ikea gri (8)

Carusel pentru corp de colt

ikea gri (6)

P.S. Doar ca sa vedeti ca nu am renuntat inca nici la pasiunea pentru celelalte non-culori!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *