B&W saved my life

black white scandinavian (9)

Am ajuns la concluzia ca majoritatea lucrurilor nu sunt intamplatoare… Ca multe din interioarele prezentate de mine pe blog se regasesc pe nenumarate alte bloguri de design, asta am descoperit aproape de la inceput, dar acum e prima data cand, fara sa stiu, aleg sa prezint un apartament apartinand (si ilustrand stilul) aceluiasi cuplu care m-a inspirat cu locuinta lor monocroma acum foarte putin timp.

black white scandinavian (3)

black white scandinavian (7)

Inainte de a se muta in casuta din Skåne, Sofia si Nils au ocupat si decorat un apartament din Stockholm. Stilul lor era deja unul clar definit inca de atunci, preferand tot non-culorile si amestecul de piese vintage, low cost si designer. Aflu ca Sofia este dependenta de targurile de vechituri, de unde si multitudinea de obiecte uzate, majoritatea cu tenta industriala, dispersate in intregul apartament.

black white scandinavian (8)

black white scandinavian (4)

Trucurile lor pentru a da senzatia unui interior spatios au fost sa inlocuiasca parchetul original cu o dusumea din lemn vopsita in alb, care impreuna cu peretii formeaza un fundal perfect pentru mobilier si sa desfiinteze dulapurile vechi, limitand depozitarea la corpuri joase si evitand piesele masive.

black white scandinavian (5)

Lustra masiva de deasupra mesei rotunde, veiozele retro, colectia de sticle sau taburetele sunt cateva din descoperirile Sophiei la targurile pe care le frecventeaza. Alaturate unor piese simple de la Ikea sau unora cu design clasic, precum fotoliile midcentury sau scaunele Eames, isi ating pe deplin potentialul.

black white scandinavian (6)

black white scandinavian (1)

black white scandinavian (2)

Imagini via: elleinterior.seLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *