Doua case mici

case mici (7)

Doua case mici, dar nu pentru pitici; nici pentru pisici, desi pot trai si pisici bine merci in ele, chiar si bunici… Cred ca week-end-ul care s-a scurs si-a pus amprenta asupra mea, pentru ca nu m-am odihnit deloc si mintea-mi hoinareste prin scenarii colorate de toamna si prin casute din povesti de Andersen (mhm, ma rog, un Andersen hipster din 2014). Am o scuza – vineri noapte am curatat vreo 2 kilograme de spanac (never again!), sambata l-am gatit, am spalat, am calcat, am dereticat, iar duminica m-am straduit cu un DIY pe care o sa il vedeti curand pe blog, daca apuc sa il termin pe lumina! 🙂 Mama, daca citesti asta, sper sa intelegi acum de ce nu ti-am raspuns la telefon zilele astea (da, am mancat!). Cred ca am nevoie de o pauza de la week-end-uri, care pentru mine sunt mai obositoare decat restul saptamanii. N-o mai veni odata vacanta de iarna? Imi pun toate sperantele in ea.

Noroc ca saptamana a inceput cu soare si pare-se ca va continua la fel, culminand cu o joi cum n-am mai vazut din august (27°C), pentru ca totul sa se naruie sambata cu ploaie si frig. Na, poftim, asta e menita sa ma tina in casa sa mai fac treaba… sau sa ma uit la poze pe pinterest… si sa visez. Sau sa fac o prajitura, cu fructe, de toamna… parca incepe sa nu mai sune asa de rau.

Revenind – am demonstrat cat de vraiste imi umbla gandurile, nu? – la aspecte mai practice, ma atrag din ce in ce mai mult apartamentele mici. Poate pentru ca a venit toamna si mi-as dori sa ma cuibaresc intr-un fotoliu, in fata unui semineu (da, semineul este marea mea dorinta), cu un ceai aromat in mana, privind pe geam intr-o zi ploioasa, printre frunzele galben-rosii ale unui copac stufos, la oamenii grabiti si zgribuliti. Ziceti-mi ca nu va surade ideea!

case mici (9)

case mici (4)

case mici (8)

case mici (2)

case mici (5)

case mici (11)

case mici (12)

case mici (13)

case mici (14)

case mici (15)

case mici (17)

Imagini via: 1-6 | 7-12Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *