O pasiune veche: casa Jennei Lyons

Jenna Lyons park home (4)

Imaginile acestui interior sunt in dosarul meu de inspiratie de ani buni, dar pana acum nu stiam cui ii apartine locuinta New York-eza de care am fost obsedata luni in sir. Casa era, la momentul respectiv, caminul Directorului de Creatie al brandului J.Crew, Jenna Lyons.

Jenna Lyons park home (7)

Jenna Lyons park home (8)

Jenna Lyons park home (1)

Casele insiruite din Brooklyn, poreclite de localnici “Brooklyn limestones”, datorita fatadelor placate cu piatra de calcar, nu sunt foarte spatioase, fiind dedicate in trecut clasei mijlocii. Astazi o astfel de cladire costa milioane de dolari si este extrem de greu de obtinut.

Jenna Lyons park home (9)

Jenna Lyons park home (10)

Jenna Lyons park home (3)

M-a fascinat, la prima vedere, contrastul curajos dintre vopseaua neagra (de tabla de scris) sau gri, caracteristice unor interioare moderne, si arhitectura vizibil clasica. Juxtapunerea alb-negru evidentiaza totusi excelent profilatura bogata.

Jenna Lyons park home (11)

Jenna Lyons park home (2)

Simplitatea cromatica ne lasa sa apreciem detaliile: semineele de marmura, canapeaua accent din camera de zi, corpul de iluminat Serge Mouille din dormitor, sau (preferata mea) baia cu minunatul set de dus din cupru. Cred ca in 2009-2010, cand interiorul a aparut in revistele de profil, mii de case au copiat idei din locuinta Jennei Lyons.

Jenna Lyons park home (6)

Jenna Lyons park home (5)

Imagini via: eleanorbusing, trendlandLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *