Penthouse spectaculos in Malmö, Suedia

Penthouse centru Malmo (2)

Amenajarea de fata pare croita special pentru un burlac; fac dovada culorile inchise, materialele moderne si prezenta tehnologiei pretutindeni. Bucataria si camera de zi formeaza un spatiu unitar, locul de luat masa fiind situat la confluenta lor. Mobilierul negru de bucatarie este simplu, dar contrasteaza placut cu placajul de sticla portocalie (o culoare ce se regaseste si in restul apartamentului). In camera de zi, semineul Saffretti atrage privirile, iar mobilierul este simplu, pentru a nu distrage atentia de la peretele unde au fost incastrate televizorul si sistemul audio. Planificarea circuitelor de cabluri anterior realizarii finisajelor a fost o decizie inspirata, pentru ca in apartament nu a ramas niciun cablu la vedere.

Dormitorul nu este spatios, dar nu sufera din cauza lipsei de depozitare, deoarece comunica direct cu un dressing ale carui dimensiuni ar putea concura cu un mic magazin.

Punctul forte al apartamentului este terasa de 120 m², ce ofera privelisti spectaculoase peste centrul orasului Malmö. Pentru ca este foarte spatioasa, a fost impartita in mai multe zone de sedere, decorata cu plante si a fost amplasat chiar si un jacuzzi.

Penthouse centru Malmo (1)

Penthouse centru Malmo (4)

Penthouse centru Malmo (5)

Penthouse centru Malmo (6)

Penthouse centru Malmo (7)

Penthouse centru Malmo (8)

Penthouse centru Malmo (3)

Penthouse centru Malmo (9)

Imagini via: esnyLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *