Wow, Ikea Södersvik!

Sodersvik (2)La capitolul corpuri de iluminat, Ikea nu m-a impresionat niciodata. Cu exceptia gamelor Ranarp si Hektar cu greu m-ai convinge sa cumpar ceva din magazinul suedezilor. Asta pana ieri, cand am ajuns la Ikea in zona mobilierului de baie, de unde aveam nevoie de un corp de mobilier. In timp ce studiam optiunile, cu coada ochiului am vazut ceva… incredibil. Stiti cum e reclama aia cu “Carlsberg, probably the best beer in the world”? Ei bine, cred ca Södersvik este probabil cea mai reusita gama de corpuri de iluminat pe care Ikea a scos-o vreodata.

Sodersvik (4)

Minimalista, moderna si retro in acelasi timp, finisata excelent, destul de usor de potrivit in aproape orice interior si in acelasi timp cu suficienta personalitate incat sa devina o piesa de atractie in camera respectiva, Södersvik m-a ademenit cu ale ei curbe lucioase. Ikea spune ca designul este inspirat din colierele de perle, dar mie imi aduce mai mult a ciorchine, nai sau picaturi de mercur aglomerate. In orice caz, nu am rezistat si am plecat acasa cu una. Pretul egal – 319 lei, parca – al celor 3 variante (aplice si plafoniera) nu mi-a facut alegerea usoara, pentru ca daca ar fi fost mai ieftine le-as fi luat pe toate, iar la circa 70 Euro bucata sunt printre cele mai scumpe lampi Ikea.

Sodersvik (3)

Sodersvik (1)Nu le veti gasi pe site-ul Ikea Romania inca, am vazut ca sunt abia lansate si pe .com, dar in magazin exista, atat la zona de bai, cat si la corpuri de iluminat. Sper doar sa imi lasati si mie cateva! 😉

Sodersvik (6)

Sodersvik (5)Imagini via: ikea.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *