2015, fii bun cu noi!

happy2015

Nu m-am dezis de traditii si am pasit in noul an cu o raceala de toata frumusetea. Anul ce-a trecut mi-a facut multe surprize, cea mai coplesitoare fiind mutarea din vechiul cuib, intr-unul temporar, in paralel cu inceperea unui nou si dificil proiect de renovare si amenajare, adica viitorul cuib.

tineretului1

un colt de liniste in casa temporara, inca plina de cutii nedesfacute

In decembrie, intre munca, mutari si alergatura dupa materiale pentru renovare, nu am reusit sa scriu nici macar un articol pe blog. Mi-am reprosat de cateva ori asta, spunandu-mi ca poate as putea sa gasesc o ora, doua, pentru asa ceva, dar a trebuit sa imi gandesc bine prioritatile si, in acel moment, erau altele. Poate ca am bagat in traista mai mult decat pot duce, dar nu imi pare rau. In fond, vreau sa merg inainte, nu sa raman pe loc, iar asta nu se exista fara schimbare, vorba poetului.

Mai trist – pentru mine, nu pentru voi – e ca n-am reusit nici sa inteleg mare lucru din vacanta asta, in care imi doream cu ardoare sa ma rasfat putin, o mascuta, o manichiura, cateva zile de somn neintrerupt… n-a fost sa fie. E loc de toate anul care vine! Sper sa nu mai ramana loc de imbolnaviri, ca din astea am avut destule.

In concluzie, va doresc si imi doresc 2015 sa fie plin cu: sanatate, pace, iubire, energie, calatorii frumoase, oameni frumosi, momente fericite, zapada pe partii, copaci infloriti, mari cristaline, petreceri memorabile, sefi intelegatori, obiceiuri bune, carti fascinante si filme memorabile, ordine in casa si in viata, mai putin timp petrecut cu telefonul in mana, generozitate, invataturi noi, obiective atinse, surprize placute si multe altele!

Un an nou fericit! xo

happy2015xLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *